Zeugen

Fitte zeugen zorgen voor vitale biggen en dat zorgt voor een optimaal rendement. Om dat te realiseren kijken we altijd eerst samen met de zeugenhouder naar wat de bedrijfsdoelstellingen zijn en de behoeftes van de zeugen. Op basis daarvan bepalen we de best passende strategie om het optimale resultaat te bereiken.

De beste voeroplossingen afgestemd op jouw situatie

Antoine Dijkhoff
Verkoopleider Varkens
Antoine Dijkhoff
Verkoopleider Varkens

Matrix-walsen voor zeugen

Voor hoogproductieve zeugen is de structuur van het voer belangrijk. Door fysiek ander voer te geven, met dezelfde grondstoffen en voederwaarde, kan de maag-darmgezondheid en de algemene weerstand van de zeug aanzienlijk verbeteren en krijg je fittere zeugen.

Verbeter de structuur van mijn zeugenvoer

Biologisch zeugenvoer

De Heus heeft een eigen assortiment biologisch zeugenvoer en kan bogen op een jarenlange ervaring in dit segment. Alle inzichten uit het reguliere assortiment worden met veel succes ook toegepast op het biologische assortiment.

Lees meer over ons assortiment biologisch voer

Unieke service: Ons Brijteam

Om het maximale voordeel uit bijproducten te halen, moet je goed geïnformeerd zijn over de bijproductenmarkt, kennis hebben van bijproducten en beschikken over rantsoenen op maat. Hiervoor heb je specialisten nodig. Het Brijteam heeft geen zakelijke belang met leveranciers van bijproducten en kan je dus op dat gebied onafhankelijk advies geven.

Minder mycotoxines door geschoonde granen

Voor het premium zeugen- en opfokvoerassortiment willen we alle risico's uitsluiten. We willen zo min mogelijk mycotoxines in het voer. Er wordt daarom alleen gebruik gemaakt van geschoonde granen. Dit gebeurt met het specials Blazee-2 principe waarbij de granen een keer geblazen en twee keer gezeefd worden.


Bel met Antoine

Bel naar 0031 - 626 148 102 of e-mail naar adijkhoff@deheus.com en Antoine vertelt je meer over jouw vragen omtrent je zeugen.

Antoine Dijkhoff

Verkoopleider Varkens