Biologisch

Veevoer van biologische oorsprong voor melkveehouders, varkenshouders en pluimveehouders.

Kansen voor ondernemers in het biologische segment

Het produceren van biologisch voedsel past goed bij de maatschappelijke wens om ons voedsel duurzamer te produceren. We zien dat een groeiende groep consumenten regelmatig kiest voor het kopen van voedsel dat op biologische wijze is geproduceerd.

Wij bieden biologische pluimvee-, rundvee- en varkenshouders een compleet assortiment veevoeders met het bijbehorende advies, om hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

  • Compleet assortiment
  • Biologische adviseurs in iedere regio
  • Eigen kwaliteitscontrole en laboratorium

Biologische veehouderij

Samen voor het beste resultaat in de biologische veehouderij

Bij De Heus vinden we het belangrijk dat consumenten kunnen kiezen voor biologische producten die met de grootst mogelijke zorg voor het milieu en dierenwelzijn zijn geproduceerd. Daarom kiezen we er bewust voor om de komende jaren te investeren in ons biologische assortiment. Bijvoorbeeld door nieuwe producten te ontwikkelen en door onze eigen kennis van biologisch produceren te vergroten en actief met onze klanten te delen.

Biologische vleeskuikens

Heb je interesse om biologische vleeskuikens te gaan houden? Wij hebben goede afzetmogelijkheden en ruimte om afspraken te maken voor de langere termijn.

Productieproces biologisch veevoer

Bij De Heus hebben we inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het adviseren en ondersteunen van klanten in het biologische segment. Onze biologische voeders worden geproduceerd in een fabriek waar uitsluitend biologische voeders worden geproduceerd, kunnen we de kwaliteit garanderen. De fabriek is dan ook Skal-, GMP+- en KAT-gecertificeerd. Bovendien maakt de centrale ligging van deze locatie het mogelijk om klanten in België, Frankrijk, Nederland Luxemburg en Duitsland te beleveren met bulkwagens, big-bags en zakgoed.