Legpluimvee

Voeders en diensten om jou verder te helpen

Leghennen houden draait niet alleen om voer

Als legpluimveehouder wil je de beste technische en economische resultaten realiseren. Voer is daarbij een belangrijke factor, maar het draait om meer dan alleen voer. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat we goed voer maken, maar dat we je ook op de andere vlakken optimaal kunnen ondersteunen.

Speciaal hiervoor hebben we het TopFit Rondeplan ontwikkeld. Dit is een pro-actieve totaalaanpak waar de vier factoren: voer, water, licht en stalklimaat een voor een worden verbeterd.Kijk bij onze klanten

Lees de bedrijfsreportages van collega pluimveehouders en laat je inspireren door hun verhalen. 

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor ons magazine De Vooruit!


Topadvies door onze klimaatspecialist

Bij De Heus vinden we stalklimaat zo belangrijk, dat we we zelfs enkele pluimvee- klimaatspecialisten in dienst hebben. Zij hebben als doel om heel gericht de prestaties van de leghennen te verbeteren door het optimaliseren van het stalklimaat. Deze aanpak blijkt voor onze legpluimveeklanten zeer succesvol te zijn en daar zijn we best een beetje trots op.  


Pluimveeonderzoek

De Heus verbetert continu haar leghennenvoerprogramma’s om te zorgen dat je de beste resultaten kunt behalen. We gebruiken hierbij onze praktische ervaring in de legpluimveesector.

Daarnaast voeren we onderzoeken uit in onze eigen R&D-faciliteiten. Het doel is om de beste technische en meest rendabele oplossingen te bieden voor verschillende rassen in verschillende omstandigheden, waarbij we rekening houden met de gezondheid van jouw dieren en de uniformiteit en kwaliteit van jouw eindproduct.