Onze vijf pijlers

De drijvende kracht achter vooruitgang

Onze vijf pijlers

Wereldwijd ondersteunen wij onze klanten, integraties en andere voerproducenten met onze producten, kennis en ervaring. We onderschrijven deze belofte met vijf unieke pijlers. Deze principes zijn onderdeel van ons DNA en maken ons tot wat we zijn: de drijvende kracht achter vooruitgang.

We zijn ondernemers

Al vier generaties lang zijn wij een echt familiebedrijf. We zijn ondernemers, net als jij. We zijn altijd op zoek naar kansen om de productieketen van dierlijke eiwitten waardevoller en sterker te maken. En met groot succes. Overal ter wereld werken we samen met boeren, zowel in sterk ontwikkelde landbouwmarkten als in landen waar de agrarische sector nog volop in ontwikkeling is.

We leveren kwaliteit

We zijn trots op wat we het beste doen: grondstoffen zo efficiënt en duurzaam mogelijk omzetten in dierlijke eiwitten. We waken over de kwaliteit van onze producten en moedigen onze medewerkers aan om van kwaliteit hun topprioriteit te maken.

We leveren rendement

Met een ervaren team van duizenden deskundige medewerkers zijn we actief in meer dan twintig landen. Elke dag helpen onze voedingsspecialisten, formuleerders, agronomen, operators, onderzoekers en vele anderen onze klanten te groeien. Dit doen we door onze oplossingen af te stemmen op hun specifieke behoeften en zo het perfecte product te leveren.

We blijven ons verbeteren

We stimuleren onze medewerkers om elke dag beter te worden, door op zoek te gaan naar nieuwe ideeën, concepten en alternatieven en deze verder te ontwikkelen. Zo vinden we voor elke situatie de beste oplossing.

We zijn onafhankelijk

We varen onze eigen koers en helpen veilige en gezonde voeding op een duurzame manier beschikbaar en toegankelijk te maken. We geven onze klanten eerlijk en degelijk advies op maat, afgestemd op hun behoeften en interesses. En dat doen we graag, want hun succes is ons succes.