Vleesvarkens

Jij streeft op jouw vleesvarkensbedrijf naar een snelle groei, een laag voerverbruik en een goede slachtkwaliteit om uiteindelijk het hoogste rendement te realiseren. Wij geloven dat gezonde vleesvarkens het hoogste rendement opleveren. Daar is onze organisatie helemaal op ingericht. Wil je weten hoe we dat vertalen naar jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en vraag het bijvoorbeeld aan Antoine.

Antoine Dijkhoff
Verkoopleider Varkens
Antoine Dijkhoff
Verkoopleider Varkens

Gezondere vleesvarkens door grove vezels met matrix-walsen

Jij wilt vleesvarkens die hard groeien. Dat kan alleen als het maagdarmstelsel de nutriënten optimaal kan omzetten. Met de unieke Matrix-wals-technologie krijgt elk ingrediënt de juiste structuur, waardoor de maag en de darmen gezond blijven en optimaal kunnen functioneren.

Lees alles over vezels voor vleesvarkens

Centrum voor praktijkonderzoek varkensvoeding De Elsenpas

De Belgische en Nederlandse varkenssector is toonaangevend in de wereld. De Heus wil graag bijdragen aan die sterke positie. Daarom heeft ze geinvesteerd in een hypermodern onderzoekscentrum in Beuningen (NL). Met het praktijkonderzoek dat daar gedaan wordt, helpen we Belgische en Nederlandse varkenshouders voorop te blijven lopen. 

Het centrum biedt plaats aan 230 zeugen met bijbehorende biggen, opfokzeugen en 900 vleesvarkens.


Unieke service: Ons Brijteam

Om het maximale voordeel uit bijproducten te halen, moet je goed geïnformeerd zijn over de bijproductenmarkt, kennis hebben van bijproducten en beschikken over rantsoenen op maat. Hiervoor heb je specialisten nodig. Het Brijteam heeft geen zakelijke belang met leveranciers van bijproducten en kan je dus op dat gebied onafhankelijk advies geven.

Biologisch vleesvarkensvoer

Ook als biologische varkenshouder wil je optimale resultaten realiseren. Met ons eigen assortiment biologisch voer kunnen we je daarmee helpen, want 900 groei per dag is bij ons geen uitzondering.

Lees meer over ons assortiment biologische voeders

Profiteer van onze oplossingen voor biggen tot vleesvarkens

Als boer ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw productiekosten te verlagen en waarde toe te voegen aan jouw bedrijf. Dit begint met het verbeteren van de technische resultaten en het verlagen van jouw voerkosten. Wij begrijpen dat optimale technische resultaten alleen kunnen worden bereikt met voedingsproducten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw dieren. Met onze voeroplossingen en managementondersteuning helpen wij je jouw individuele bedrijfsdoelstellingen te halen. Wij hebben voedingsprogramma's op maat voor jouw varkens, en nog veel meer oplossingen om jouw ambities voor jouw bedrijf waar te maken. Wij weten alles over varkens. 

Bel met Antoine

Bel naar 06-26148102 of e-mail naar ADijkhoff@deheus.com en Antoine vertelt je meer over jouw vragen omtrent je vleesvarkens.

Antoine Dijkhoff

Verkoopleider Varkens