Word jij onze nieuwe collega?

Resultaatgericht, teamspirit, leren en communiceren

Welkom bij De Heus

De wereldbevolking groeit snel waardoor de druk op de landbouwsector toeneemt. Landbouwbedrijven moeten hun productie van veilige en gezonde voeding op duurzame wijze vergroten en tegelijkertijd hun impact op het klimaat en het milieu verkleinen. We zijn op zoek naar mensen die samen met ons deze uitdaging aan willen gaan. Onze klanten, de producenten van vlees, vis, melk en eieren, rekenen op ons om voedingsconcepten en adviezen te bieden waarmee ze verzekerd zijn van maximale prestaties en een optimale gezondheid van hun dieren. Ben jij ook iemand met ondernemersgeest en wil jij ook graag vooruit? Bekijk dan onze vacatures.


Vacature: Contractadministratie

Voor ons kantoor in Lommel zijn we op zoek naar een nieuwe collega. 

Ben je cijfermatig sterk en hou je ervan om afgesproken contracten financieel af te werken? Dan kan jij nu aan de slag als contractadministratie medewerker in een internationaal actieve organisatie.  

  • Voltijdse functie
  • 6 ADV-dagen
  • Eco- en maaltijdcheques
  • Groepsverzekering
  • Glijdende uren

Open sollicitatie

Wil je graag ons team in België/Frankrijk komen versterken, maar staat jouw ideale baan niet in het vacature overzicht? Stuur dan een open sollicitatie. 

Leren & ontwikkeling

We geloven dat onze mensen de motor achter onze groei zijn. En wij zijn de drijvende kracht achter jouw vooruitgang!

We zijn een snelgroeiende organisatie en onze medewerkers maken het verschil bij het realiseren van onze strategie. Daarom investeren we in het ontwikkelen van jouw talenten en creëren we een cultuur waarin je continu kunt blijven leren en jezelf kunt ontwikkelen.