Vleeskuikens houden

Uiteraard maken wij goed vleeskuikenvoer, maar als vleeskuikenhouder verwacht je meer van je voerleverancier. Wij hebben daarom een heel scala aan diensten, zodat je niet alleen goede technische resultaten kunt halen, maar deze ook kunt omzetten in goede economische resultaten. Bovendien denken we ook graag mee bij het kiezen van het juiste concept, of bij de op- en afzet van je dieren, zodat jij op een prettige manier je bedrijf kunt runnen.

Peter Van den Dungen
Verkoopleider pluimvee
Peter Van den Dungen
Verkoopleider pluimvee

Samen met onze vleeskuikenspecialisten

Een van onze vleespluimveespecialisten bespreekt graag samen met jou wat je vragen, doelen en/of wensen zijn en wat wij hierin kunnen betekenen. 

Onze vleeskuikenspecialisten zijn immers altijd op zoek naar verbeteringen om jouw bedrijf vooruit te helpen. Samen met alle andere collega's van De Heus zorgen ze ervoor dat jij het beste voer en advies krijgt dat bij jou en je bedrijf past, zodat jij de beste resultaten kunt realiseren en op een prettige manier vleeskuikens kunt houden.

Kijk bij onze klanten

Lees de bedrijfsreportages van collega pluimveehouders en laat je inspireren door hun verhalen. 


Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor ons magazine De Vooruit!

Biologische vleeskuikens

Heb je interesse om biologische vleeskuikens te gaan houden?

Wij hebben goede afzetmogelijkheden en ruimte om afspraken te maken voor de langere termijn.


Afdeling kuikenplanning

Als vleeskuikenhouder heb je niet alleen te maken met een voerleverancier. Ook voor de op- en afzet van je kuikens heb je partners nodig. De Heus heeft een speciale afdeling die je daarmee helpt door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. En dat is voor jou een hele zorg minder.