Rundvee

Voederoplossingen voor melkvee, jongvee, rosé kalveren, vleesvee, schapen en geiten

Jouw boerderij is uniek!

We willen jou en jouw onderneming optimaal ondersteunen. Daarom zoeken we samen met jou naar wat jouw boerderij nodig heeft. Voor elke levensfase van jouw dieren bieden wij een breed gamma aan unieke diensten aan, die specifiek op jouw situatie afgestemd worden. Deze geïntegreerde oplossingen ontwikkelen we op basis van lokaal onderzoek en de expertise van onze adviseurs ter plaatse, in combinatie met onze wereldwijde ervaring. Op die manier helpen we jouw boerderij groeien.


Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor ons magazine De Vooruit!

Relevante kennis over rundvee

De voedings- en beheeroplossingen die we voor jouw boerderij ontwikkelen, steunen op grondig onderzoek – zowel theoretisch als praktisch. We werken niet alleen samen met gerenommeerde universiteiten, maar in onze eigen onderzoekscentra simuleren we ook de praktijkomstandigheden. Dit geeft ons een helder beeld van de lokale situatie. Maak gebruik van onze wereldwijde expertise en de praktische kennis die we lokaal op boerderijen hebben vergaard.

Uitgebalanceerde porties – afgestemd op jouw boerderij

Voor de beste resultaten, een optimaal rendement en een hoge levensproductie is het cruciaal om met zorgvuldig uitgebalanceerde porties veevoer te werken. De specifieke samenstelling van deze porties is echter afhankelijk van de specifieke omstandigheden op jouw boerderij, het type en de hoeveelheid aangeboden ruwvoer en de behoeften en doelstellingen van jouw onderneming. Daarom voeren we eerst een grondige analyse uit van jouw situatie, om je zo optimaal mogelijk te ondersteunen in het bereiken van jouw doelen.