Certificaten

VLOG- en bio-certificaten

Certificaten van De Heus

Op deze pagina vind je de VLOG-, KAT- en SKAL-certificaten van De Heus. Klik op het desbetreffende document om deze te downloaden en te bekijken.

Mocht je een certificaat nodig hebben dat hier niet bij staat, dan kun je contact opnemen met de Verkoopbinnendienst. Stuur ons een e-mail via verkoopbinnendienst@deheus.com of bel ons op 0318 67 5430.

Verkoop binnendienst

Staat het certificaat er niet bij?

Neem dan contact op met ons.

Stuur een e-mail

VLOG-certificaat

Voor pluimveehouders die non-GMO eieren leveren heeft De Heus VLOG-gecertificeerd voer in het assortiment. VLOG staat voor (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik). In non-GMO voer worden geen genetisch gemodificeerde grondstoffen gebruikt. Daarnaast vindt de productie onder strenge condities plaats, zodat er ook geen vermenging met GMO grondstoffen kan plaatsvinden. Alle non-GMO voeders bij De Heus worden geproduceerd onder het VLOG-certificaat. VLOG wordt met name gevraagd voor de Duitse afzet van eieren.

Certificaten

VLOG

Vlog-certificaat

Download

BIO-certificaat

Onze biologische pluimveevoeders worden vanaf 1 juni 2019 geproduceerd bij Arie Blok in Balgoij (Gelderland). Deze productielocatie is ingericht om uitsluitend biologische veevoeders te produceren. 

certificaten

Biologisch

Bio-certificaat

Download

Verklaringen

Biologische legvoeders

Biologische legvoeders

Download