Melkvee

Wil je gezondere koeien? Gezondere koeien zijn niet alleen productiever maar hebben ook een langere levensproductie. Zowel vanuit een duurzaam als een economisch standpunt is een productieve en gezonde veestapel essentieel. De Heus biedt voedings- en beheerprogramma's aan voor alle aspecten van melkvee en voeder op jouw onderneming.

Onze inzet voor een rendabele, gezonde en duurzame boerderij.

Jan Kippers
Sectordirecteur Rundvee
Jan Kippers
Sectordirecteur Rundvee

TopLac Droogstandsplan

Wist je dat maar liefst 80% van de problemen in de lactatie hun oorzaak vinden in de droogstandsperiode? Het TopLac Droogstandsplan legt een stevig fundament op de meest kritieke periode rond het afkalven. TopLac draagt bij aan een fitte koe die in topconditie aan de nieuwe lactatie start.

Lees alles over het TopLac Droogstandsplan

Maximaal rendement uit je melkrobot

Wil je een beter inzicht in het functioneren van jouw melkrobot en veestapel? Met RobotExpert bieden we een praktische aanpak op het gebied van melkrobotinstellingen, rantsoen en stalmanagement. Zo krijg je een gemakkelijk te managen, productieve en gezonde veestapel met een beter financieel resultaat.

Biologisch melkveevoer

Biologisch voedsel sluit goed aan bij de wens van de consument om voedsel duurzamer en met aandacht voor het milieu te produceren. De omzet van dit segment groeit dan ook elk jaar. Voor biologische melkveehouders betekent dit een stabiele markt en een hogere opbrengst voor hun melk.

Lees meer over ons biologisch melkveevoer

Biologisch melkveevoer

Biologisch voedsel past goed bij de wens van de consument om voedsel duurzamer en met aandacht voor de omgeving te produceren. De omzet van dit segment groeit dan ook ieder jaar. Voor biologische melkveehouders leidt dit tot een stabiele markt en een hogere opbrengst voor de melk.

Lees meer over ons biologisch melkveevoer

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor ons magazine De Vooruit!

Bel met Jan

Bel naar 0031-629520761 of e-mail naar JKippers@deheus.com en Jan vertelt je meer over jouw vragen omtrent je melkvee.

Jan Kippers

Sectordirecteur Rundvee