Biologische vleeskuikens

Het houden van kuikens kan op vele manieren. Bij de Heus zijn we dan ook van alle markten thuis. Naast het houden van reguliere kuikens of binnen een concept hebben we ook volop mogelijkheden voor het houden van biologische kuikens.

Guido Colaers
Specialist pluimvee
Guido Colaers
Specialist pluimvee

Interesse in het houden van biologische vleeskuikens?

Heb je interesse om biologische vleeskuikens te gaan houden? Wij hebben goede afzetmogelijkheden en ruimte om afspraken te maken voor de langere termijn.

Aangezien het houden van biologische vleeskuikens grondgebonden is, kan dit ook voor rundveehouders of akkerbouwers interessant zijn. Zij kunnen hun eigen biologisch geteelde tarwe aan de kuikens voeren en de veel gevraagde biologische vleeskuikenmest gebruiken als meststof op eigen grond.  

Een van onze vleespluimveespecialisten bespreekt graag samen met jou wat je toekomstwensen  en/of doelen zijn en wat wij hierin kunnen betekenen. 

Onze vleeskuikenspecialisten zijn immers altijd op zoek naar verbeteringen om jouw bedrijf vooruit te helpen. Samen met alle andere collega's van De Heus zorgen ze ervoor dat jij het beste voer en advies krijgt dat bij jou en je bedrijf past, zodat jij de beste resultaten kunt realiseren en op een prettige manier vleeskuikens kunt houden.

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor ons magazine De Vooruit!