Romelko premium biggenvoeders

Een revolutionaire manier van biggen voeren

Hoogwaardige biggenvoeders

De Heus heeft een assortiment hoogwaardige biggenvoeders; Romelko Premium. De productie van deze premium biggenvoeders is exclusief toegewezen aan één productielocatie, waar uitsluitend biggenvoer wordt geproduceerd. Deze fabriek, maar ook de hele keten – van de speciaal geselecteerde grondstoffen tót het advies in de stal - is volledig toegespitst op het gezond laten groeien van je biggen.


Een gespecialiseerde biggenvoerfabriek

Onze Romelko Premium biggenvoeders worden geproduceerd in de gespecialiseerde biggenvoerfabriek in Andel. Dit zorgt ervoor dat het biggenvoer van constante hoge kwaliteit is en dat dat voorspelbare resultaten voor jou oplevert.

Neem een kijkje in onze fabriek

Premium als het moet, gangbaar zodra het kan

Voor jonge biggen is het belangrijk dat ze het hoogwaardige Premium biggenvoer krijgen. Daarmee doorlopen ze het speenproces makkelijk en gezond en dat betekent dat je sneller kunt overstappen op gangbaar biggenvoer. Dit gangbare biggenvoer sluit perfect aan op het Premium biggenvoer, omdat beide voeders zijn ontwikkeld op basis van dezelfde nutritionele uitgangspunten. Dit levert een soepele overgang op. Dat werkt niet alleen prettig, maar zorgt ook voor een beter resultaat voor jou.

 

Bekijk de animatie over Romelko

De voordelen van Romelko premium biggenvoer

Als zeugenhouder wil je graag gezonde biggen die hard groeien, maar je wilt natuurlijk ook de hoogste opbrengsten. Met Romelko premium biggenvoer krijgen de biggen in de eerste cruciale weken het premium biggenvoer en wanneer ze wat sterker zijn het aansluitende gangbare biggenvoer; premium als het moet, gangbaar zodra het kan

Alleen het beste

Gemaakt van de allerbeste grondstoffen in een gespecialiseerde fabriek.

Voorkomt een speendip

Door vroeg te leren eten, drinken en verteren zijn ze klaar om te spenen.

Vitale biggen

Benut het volle potentieel van je biggen.


Uitsluitend dubbelgeschoonde granen

De Heus gebruikt voor het premium biggenvoer uitsluitend dubbelgeschoonde granen. Dat gebeurt volgens het Blazee-2-principe. Daarbij wordt eerste het kaf van het graan geblazen, vervolgens wordt er grof gezeefd en tenslotte gaat het graan over een fijne zeef. 

  • Geen onkruidzaden of zand
  • Bijna geen mycotoxines

De voordelen van onze biggenaanpak

Alle biggen doorlopen dezelfde groeifases, maar wel in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Toch hebben ze in het begin allemaal een gevoelig maagdarmstelsel dat geleidelijk moet wennen aan het opnemen van voedsel. Met onze Romelko premium biggenvoeders ontwikkelen de darmpjes optimaal, waardoor ze de speenfase soepel doorlopen en kunnen uitgroeien tot gezonde hardgroeiende vleesvarkens. Onze aanpak is dus gericht op:

  • Leren drinken
  • Leren eten
  • Leren verteren
  • Stimuleren van groei
  • Veel levend geboren biggen